OverWelkom op mijn blog. Hier op Loyoya (deze naam, zijn de 3 namen van mijn kinderen in één) zal je voornamelijk zoete recepten vinden, maar ook hartige. Ik wil iedereen laten zien, dat het niet moeilijk is om in het weekend (of wanneer je zin hebt) je eigen baksel op tafel te toveren.

Lo


Iets wat zelf gebakken is, geeft veel meer warmte, liefde en genot. Ze zullen de grond kussen waar je op loopt (hopelijk niet de vieze vloer na het bakken).


Yo


  
Dit zijn de blogs die ik oa bezoek tijdens mijn blog rondje:
Beauty Lab - Serena
Blog van een bekeerlinge - Amine
Birgit - MamaBirgit
Diana - Lovely-kiss
Jorien - Tres-adorable
Madelon - Waymadi
Petra - Sprinkles on a cupcake
Amber - Pretty Girly Things
Rachel - Rachel-niomi-rashel
Rowin - Rowinn

Bake cake no war! De wereld zou een stuk vrolijker zijn, als we massaal de keuken in gaan. Bakken met zoveel liefde en het delen van alle lekkere zoetigheden. Eet met mate, zodat je er hot uit blijft zien!

Ya


De mooiste herinneringen

Is samen met mijn moeder classic movies kijken elk weekend. Daaruit is mijn grote liefde voor de jaren 40tig en 50tig ontstaan. Logeren bij mijn grootouders. De katten van mijn ouders, waarvan ik er één ingepikt als kind zijnde. Hun namen waren Snippy en Snoopy. Het knuffelen met mijn vader. Ik wou dat ik vaak terug kon naar mijn kindertijd. Nu ik zelf moeder ben, waardeer ik elke seconde die mijn ouders aan mij hebben besteed. Alle weekenden in de middag voor de tv, met een schaal chips, gezellig classic movies kijken.Ben je fan van Audrey Hepburn, dan heb ik een aanrader voor je. Een biografie over haar. Wil je weten wie Audrey echt was, dan moet je zelf even kijken. Heel mooi, I promise! Klik part 1, part 2, part 3 en part 4.

Mijn grootste idool is Audrey Hepburn en ik heb een grote zwak voor Marilyn Monroe. Marilyn was zo veel meer, dan alleen een mooi gezicht. Toen ik volgende tekst las, heb ik letterlijk tranen laten vallen. Het raakte me echt. Het is echt zo waar.

I believe that everything happens for a reason.
People change so that you can learn to let go.
Things go wrong so that you apprieciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall appart so better things can fall together.

Verdere hobbies

Ik ben dol op fotografie, webdesign (mijn eerste project die ik heb gemaakt is hier te bekijken), zeep maken en Wii spelen (Mario Cart).